Φορολογικές Έδρες στην Αθήνα - Νότια Προάστια

H Αναπτυξιακή Δομή - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων μέσω της νέας υπηρεσίας παροχής φορολογικής έδρας ( virtual office ), σας βοηθά να ελαχιστοποιήσετε στο έπακρο τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης σας και απευθύνεται ενδεικτικά σε :

• Ελεύθερους Επαγγελματίες
• Εταιρίες Υπό Σύσταση
• E-Shop
• Digital Nomads
• Υποκαταστήματα Ελληνικών / Ξένων Εταιρειών

Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο Παλαιό Φάληρο Αττικής ( ΔΟΥ Γλυφάδας ) και στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο παρέχοντας μια διεύθυνση με κύρος για την έδρα της επιχείρησης σας.

Η ομάδα μας προσαρμόζεται στις δικές ανάγκες για την  παροχή φορολογικής έδρας, την απόκτηση επαγγελματικού Voip αριθμού και για τον νέο επιχειρηματία με τη σωστή καθοδήγηση στην επιλογή νομικής μορφής εταιρίας - τρόπους φορολόγησης κ.ο.κ.

Προσφέρουμε ποικιλία από Πακέτα Φορολογικής Έδρας - Εικονικών Γραφείων τα οποία θα καλύψουν τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Διαλέξτε το Πακέτο που σας Ταιριάζει

** Η ίδρυση εταιρίας, λογιστική παρακολούθηση και ο επαγγελματικός τηλεφωνικός αριθμός παρέχονται με επιπλέον προνομιακές χρεώσεις κατόπιν συνεννόησης.

Συχνές Ερωτήσεις - F.A.Q.

Τι εννοούμε με τον όρο φορολογική έδρα -  virtual office;

Η εικονική (virtual) φορολογική έδρα είναι μια πραγματική επαγγελματική διεύθυνση την οποία δηλώνει μια επιχείρηση ως φορολογική έδρα, χωρίς ωστόσο να διατηρεί κάποιο φυσικό γραφείο εκεί. Έτσι, μπορεί να έχει τα φορολογικά οφέλη που της προσφέρει (π.χ. αν η έδρα βρίσκεται στο εξωτερικό), χωρίς να επιβαρύνεται με το λειτουργικό κόστος διαχείρισης ενός φυσικού γραφείου.

Η επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιεί αυτή τη διεύθυνση για την παραλαβή και την αποστολή της εταιρικής αλληλογραφίας. Επιπλέον, μια επαγγελματική διεύθυνση προσδίδει κύρος και αξιοπιστία στην επιχείρηση.

Επομένως, η ενοικίαση εικονικής φορολογικής έδρας είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες που δεν χρειάζεται να έχουν φυσική παρουσία στην φορολογική τους έδρα, ειδικά όταν αυτή βρίσκεται στο εξωτερικό ή σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας από αυτή που κατοικούν. Προτιμάται επίσης από νεοσύστατες επιχειρήσεις που δεν επιθυμούν να επιβαρυνθούν με τα λειτουργικά έξοδα ενός φυσικού χώρου.

Πως γίνεται η αποπληρωμή των φορολογικών εδρών;

Η Αναπτυξιακή Δομή - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, στοχεύει στο να σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορείτε να προχωρήσετε στην εφάπαξ αποπληρωμή  μακροχρόνιων συμβολαίων σε πολύ προνομιακές τιμές.

Μπορείτε να εξοφλήσετε τα πακέτα μίσθωσης με τους εξής τρόπους  :με κατάθεση στους επαγγελματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς μας
μέσω:
• Paypal
• με χρεωστική/πιστωτική κάρτα/
• IRIS payments
• στο γραφείο μας

Ποιά είναι η διαδικασία απόκτησης φορολογικής έδρα στις εγκαταστάσεις μας;

Αρχικά συζητάμε τις προσωπικές σας ανάγκες για το ποιό πακέτο μίσθωσης σας συμφέρει ( διετές - ετήσιο - εξάμηνο ) , τι επιπλέον υπηρεσίες χρειάζεστε ( Αριθμοδότηση με εκχώρηση αριθμού Voip 211…. ή 213….. , ίδρυση εταιρείας - λογιστική υποστήριξη κ.α. ).

Στη συνέχεια αποπληρώνεται εφάπαξ το ποσό του πακέτου της μίσθωσης φορολογικής έδρας και την ίδια μέρα αφού μας παρέχετε τα απαραίτητα στοιχεία, σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά το μισθωτήριο συμβόλαιο μέσω taxisnet - το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες για τη πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιο σας.

Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ποιά θα είναι η επίσημη διεύθυνση της έδρας της επιχείρησης μου;

Η Aναπτυξιακή Δομή - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων προσφέρει μίσθωση φορολογικών εδρών στα γραφεία της στο Παλαιό Φάληρο, Αεροπόρων 16 17564 η οποία υπάγεται στην ΔΟΥ Γλυφάδας.

Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00 όποτε και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιο σας.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Oops! Something went wrong while submitting the form.