ΕΣΠΑ - Αναμενόμενες δράσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Βάση του επίσημου χρονοδιαγράμματος των επερχόμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, για το τρίτο τρίμηνο του 2023, αναμένονται οι παρακάτω εμβληματικές δράσεις :

  • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΊΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με προϋπολογισμό 150.000.000€, αφορά όλη την ελληνική επικράτεια και επικεντρώνεται σε νέες τουριστικές επιχειρήσεις όπως αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα - ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια διαμερίσματα, ξενοδοχεία , σκάφη αναψυχής, τουριστικα γραφεία.

  • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΊΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με προϋπολογισμό 200.000.000€ αφορά όλη την ελληνική επικράτεια και επικεντρώνεται σε νέους επιχειρηματίες διαφόρων κλάδων για να τους βοηθήσει στο νέο τους ξεκίνημα.

  • ΕΡΕΥΝΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ με προϋπολογισμό 300.000.000€, αφορά όλη την ελληνική επικράτεια και μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επιχειρήσεις και φορείς από όλη τη χώρα οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν νέα προϊόντα ή υπηρεσίες.

  • ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με προϋπολογισμό 200.000.000€, αφορά όλη την ελληνική επικράτεια και μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της διαφήμισης και του θεάματος γενικότερα.

ΑΜΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ( First in First Out - FiFo )

Οι νέες αυτές δράσεις θα διαρκέσουν ωσότου καλυφθεί ο διαθέσιμος προϋπολογισμός για αυτό είναι πολύ σημαντικό ο κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει άμεσα με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο προγραμμάτων ΕΣΠΑ για να συζητήσει τη πρόταση που θέλει να υποβάλλει για επιχορήγηση και να συλλέξει τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγκαιρα.

Η εταιρία μας, Αναπτυξιακή Δομή - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, σας προσφέρει δωρεάν ενημέρωση για τις διαδικασίες των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και αναλαμβάνει τις υπηρεσίες : α) Ίδρυσης εταιρείας και τήρησης των λογιστικών βιβλίων - β) Σύνταξης και Παρακολούθησης του φακέλου ΕΣΠΑ μέχρι τη τελική αποπληρωμή της επιχορήγησης.

Παρέχουμε μια ολιστική προσέγγιση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για να μπορέσει ο νέος επιχειρηματίας να επιλέξει τη πιο συμφέρουσα για το πλάνο του μορφή επιχείρησης, να προετοιμάσει έγκαιρα τον φάκελο για την επιδότηση μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ για να επωφεληθεί το μέγιστο έχοντας ένα σταθερό συνεργάτη.

Μπορείτε να μας αποστείλετε μια φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Σε ποιους απευθύνεται

Ποσοστά Επιχορήγησης

Περίοδος Υποβολών Προτάσεων

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Oops! Something went wrong while submitting the form.